Meer dan voetbal

Voeding, lifestyle & fairplay

Max Soccer Academy is veel meer dan alleen voetbal. Met ons pakket maken we uw jeugdleden niet alleen betere voetballers en uw trainers niet alleen betere trainers maar wij willen hen ook wat meegeven voor hun leven buiten het voetbalveld. 

Lifestyle

Voedingskundige en sportdiëtiste Marjolijn Bakker en de begeleiders van Max Soccer Academy besteden aandacht aan een gezonde lifestyle. Hoe vind je balans tussen ontspanning en inspanning? Hoe lang kan ik op een dag achter een beeldscherm kruipen? Slaap ik eigenlijk wel genoeg?

Met praktische tips en handige informatie worden uw jeugdspelers uitgedaagd om eens na te denken over hun manier van leven. Weten ze bijvoorbeeld dat beeldschermen anderhalf uur voor het slapengaan uit moeten om een goede nachtrust te hebben? Of dat er een link is tussen bewegen, gezond eten en een gezonde geest? Het gaat daarbij vooral om bewustwording. Niks moet, alles mag. Zolang het maar goed voelt voor het kind.

Fairplay

Het amateurvoetbal ligt tegenwoordig helaas te vaak onder vuur vanwege allerlei incidenten op en rond om de grasmat. Scheidsrechters krijgen het soms zwaar te verduren. Uit een enquête onder 1900 arbiters blijkt dat 13 procent op het veld te maken heeft gehad met zwaar verbaal geweld en bedreigingen en maar liefst 11 procent zelfs met fysiek geweld. Deze cijfers willen wij graag terug dringen om voetbal voor iedereen leuk te maken en te houden.

Met aandacht voor fairplay, respect voor jezelf, voor anderen en voor je omgeving willen we iedereen bewust maken over houding en gedrag wat bij een voetbalvereniging, op school en op straat hoort . Geef elkaar een hand na een overtreding en na de wedstrijd, laat de kleedkamer netjes achter, pest niet en wees vriendelijk voor elkaar. Door aandacht voor deze thema's en praktische tips houden we het voetbalveld een veilige plek voor iedereen.

Persoonlijke aandacht

Ieder kind telt

Belangrijk voor onze deskundigen is dat ieder kind telt. Wij schatten dan ook elke jeugdspeler op zijn of haar eigen niveau in en begeleiden het op zijn of haar eigen kwaliteiten. Door deze persoonlijke aandacht krijgt ieder kind wat hij of zij nodig heeft en blijft het plezier in voetbal bovenaan staan. Want voornamelijk dankzij plezier kunnen we de jeugd stimuleren het beste uit zichzelf te halen.

Rol van ouders

Ouders zijn partners

De ouders en verzorgers van uw jeugdleden zien we als partners in de uitvoering van onze missie. Bij Max Soccer Academy begrijpen we als geen ander dat zij een ontzettend belangrijke rol spelen in het leven van hun kinderen. Daarom proberen wij de ouders en verzorgers waar het kan te betrekken bij onze interventies.

Contact opnemen

Max Soccer
Voetbaldagen

Organiseer voetbaldagen voor nog meer ontwikkeling van je leden
Seizoensclinics

VTON software voetbaltraining

Maak gratis gebruik van voetbalsoftware VTON voor al je trainers
Midweekclinics

Website /
Webshop

Ontvang een gratis website met webshop
Seizoensclinics

Mobiele
App

Gebruik je eigen gratis app en bereik je leden mobiel
Midweekclinics

Onze kernwaarden

Bewustwording
Plezier
Samen
Groei
Plezier
Samen
Groei
Bewustwording
Daadkracht
Daadkracht