Partners

Voedingsadviesbureau Marjolijn Bakker
Wat je eet heeft veel invloed op hoe je je voelt. Als je gezond eet en genoeg beweegt krijg je meer energie en functioneer je beter. Dat wil ik overbrengen aan mensen. Tegenwoordig is er veel over voeding te doen; van brooddiëten, superfoods tot het vermijden van suikers en e-nummers. Hoe maak je een gezonde keuze in de wirwar van voeding? Hoe weet je nu wat écht gezond is? Ik help je graag bij het maken van de juiste keuzes zodat jij vol energie kunt genieten van het leven.

 

VTON
De trainer van uw voetbalvereniging wordt begeleid door de software van VTON (Voetbal Technische Ontwikkeling Nederland), zodat ook zij hoogkwalitatieve trainingen kunnen bieden.

Dankzij een softwarepakket kunnen ze de praktijkgerichte trainingen moeiteloos voorbereiden, het hele seizoen door. Zo maken onder andere FC Groningen, de Graafschap en SC Heerenveen ook al gebruik van deze software.

 

Madez
Een bedrijfsfilm laten maken? Madez maakt promotiefilms, bedrijfsfilms en meer...

Sinds 2008 zijn wij gespecialiseerd in het bedenken en creëren van maatwerk producties.
Denk hierbij o.a. aan promotiefilms, bedrijfsfilms, productpresentaties en huwelijksreportages. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste filmtechnieken en innovaties, passende muziek maakt het compleet. Een bedrijfsfilm laten maken begint bij Madez!

Maatwerk is bij ons de standaard.
Nauwe samenwerking met opdrachtgevers staat bij Madez voorop. Madez denkt mee met de wensen en doelstellingen. Zo is men verzekerd van een origineel en creatief eindproduct, optimaal afgestemd op resultaat. Om de Max Soccer voetbaldagen onvergetelijk te maken verzorgen wij o.a. voor het beeldmateriaal dat de spelers mee naar huis kunnen nemen.

 

Contact opnemen

Max Soccer
Voetbaldagen

Organiseer voetbaldagen voor nog meer ontwikkeling van je leden
Seizoensclinics

VTON software voetbaltraining

Maak gratis gebruik van voetbalsoftware VTON voor al je trainers
Midweekclinics

Website /
Webshop

Ontvang een gratis website met webshop
Seizoensclinics

Mobiele
App

Gebruik je eigen gratis app en bereik je leden mobiel
Midweekclinics

Onze kernwaarden

Bewustwording
Plezier
Samen
Groei
Plezier
Samen
Groei
Bewustwording
Daadkracht
Daadkracht