Team

Arno Witteveen
Al van kinds af aan speelt voetbal een grote rol in mijn leven. Het heeft me heel veel opgeleverd. Vrienden bijvoorbeeld, maar ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Dankzij voetbal heb ik veel geleerd over saamhorigheid en ontspanning door inspanning. 

Zelf pupillen getraind, zoon die bij SC Heerenveen speelt en helaas zelf nooit verder gekomen dan 2de klasse zondag bij het eerste elftal van Robur et Velocitas uit Apeldoorn daarnaast ook nog jaren bij de plaatselijke SC Emmeloord in het eerste elftal en bij de buren Lemmer in het eerste elftal. 

Nu is het tijd voor erg leuke nieuwe uitdagingen, bij de jeugd hun voetbalvaardigheden ontwikkelen met als rode draad de maatschappelijke gedachte.

Kenneth Olaer
Op dit moment staat mijn leven in het teken van voetbal, voetbal en nog meer voetbal. Op zondag sta ik tussen de lijnen om in het blauw te strijden voor het tweede elftal van SC Emmeloord, dat uitkomt in de reserve hoofdklasse. Op zaterdag sta ik eerst langs de lijn om mijn jongste broertje toe te juichen om vervolgens de JO15-1 te leiden naar een overwinning. Daarnaast geniet ik ervan om evenementen en activiteiten te organiseren voor de jeugd, waaronder de voetbaldagen.

 

Wouter van der Velde
Zodra ik mocht voetballen sloot ik me direct aan bij een voetbalvereniging. In mijn vrije tijd was ik ook vaak te vinden op het plein of veld. Naast het zelf voetballen heb ik ook veel training gegeven aan alle leeftijdscategorieën en mee geholpen bij vele sportevenementen. 

Nu ik op een hoger niveau mijn passie in de praktijk kan toepassen kijk ik ernaar uit om het maximale uit uw vereniging en voetbaldagen te halen.

Contact opnemen

Max Soccer
Voetbaldagen

Organiseer voetbaldagen voor nog meer ontwikkeling van je leden
Seizoensclinics

VTON software voetbaltraining

Maak gratis gebruik van voetbalsoftware VTON voor al je trainers
Midweekclinics

Website /
Webshop

Ontvang een gratis website met webshop
Seizoensclinics

Mobiele
App

Gebruik je eigen gratis app en bereik je leden mobiel
Midweekclinics

Onze kernwaarden

Bewustwording
Plezier
Samen
Groei
Plezier
Samen
Groei
Bewustwording
Daadkracht
Daadkracht