Social

Nieuwe oefeningen met de voetbalschool! Tijdens de tweede periode gaan de deelnemers aan de slag met een minisoccerbal!
Volle bak tijdens de voetbaltraining! Meer dan 20 kinderen deden fanatiek mee! Volgende week is de laatste training van de eerste periode! Wil jij meedoen met periode 2? Stuur dan een bericht naar info@maxsoccer.nl!
De voetbaltraining wordt altijd afgesloten met een eindpartij! Wil jij ook nog meedoen en/of meer informatie over de trainingen van de voetbalschool? Stuur dan een bericht naar info@maxsoccer.nl!

De Max Soccer Academy voetbalschool is in volle gang! Ook meedoen? Stuur een bericht naar info@maxsoccer.nl! Kies één van de trainingsdagen: Maandags 17.00 Vrijdag 16.00 Zondag 10.00
De Max Soccer Academy voetbalschool is in volle gang! Ook meedoen? Stuur een bericht naar info@maxsoccer.nl! Kies één van de trainingsdagen: Maandags 17.00 Vrijdag 16.00 Zondag 10.00
Potje boter kaas en eieren tijdens de voetbaltraining! Ook meedoen? Laat het weten via info@maxsoccer.nl!

Voetbaltraining in volle gang!
De Max Soccer Academy voetbalschool is gestart! Ook meedoen? Stuur een bericht naar info@maxsoccer.nl! Kies één van de trainingsdagen: Maandags 17.00 Vrijdag 16.00 Zondag 10.00
De Max Soccer Academy voetbalschool is gestart! Ook meedoen? Stuur een bericht naar info@maxsoccer.nl! Kies één van de trainingsdagen: Maandags 17.00 Vrijdag 16.00 Zondag 10.00

De tweede training is in volle gang! En je kan nog steeds meedoen! Stuur een bericht naar info@maxsoccer.nl.
SC Emmeloord Flevo Boys Emmeloord V.V. Nagele VV Tollebeek SC Espel VV Kuinre SC Creil SC Bant FC Kraggenburg SV Urk Sv Ens SV Marknesse SV Blokzijl
De Max Soccer Academy Voetbalschool is begonnen! Wil jij ook meedoen of meer info? Stuur dan een bericht naar info@maxsoccer.nl!

SC Emmeloord SV Urk Flevo Boys Emmeloord Sv Ens VV Tollebeek SC Creil SC Espel V.V. Nagele SC Bant Sv Veno v.v. Lemmer Jeugd SV TONEGO FC Kraggenburg V.V. Kuinre SV Blokzijl
Max Soccer Academy start met een voetbalschool! Wil jij jezelf op voetbalgebied verbeteren? Meld je dan snel aan of kom een keer meedoen met één van onze trainingen! SC Emmeloord SV Urk Flevo Boys Emmeloord Sv Ens SV Marknesse VV Tollebeek SC Creil SC Espel V.V. Nagele SC Bant Sv Veno v.v. Lemmer Jeugd CVVO Lemmer SV TONEGO FC Kraggenburg V.V. Kuinre SV Blokzijl
Max Soccer Academy start met een voetbalschool! Wil jij jezelf op voetbalgebied verbeteren? Meld je dan snel aan of kom een keer meedoen met één van onze trainingen!
Max Soccer Mini’s!

Buiten voetballen? Niet vandaag.. Kom dus voetballen in de Sportfactory! Daar is het droog en kan je je skills nog even oefenen en een lekker potje voetballen!! We zijn open van 13 tot 18 uur! Tot straks!
Zaterdagmiddag nog wat tijd over? Maak dan zelf popcorn! Easy en een goede vervanging voor chips! Wel even je ouders vragen of het mag en of ze je willen helpen! Wat heb je nodig? + 50 gram pofmaïs + scheutje olie + Kruiden zoals cayennepeper of chilipeper of rozemarijn of paprikapoeder of kaneel. Hoe maak je het? Verwarm een scheutje olie in een pan. Voeg zodra de olie goed warm is, de pofmaïs toe. Schud even met de pan zodat alle maïskorrels bedekt zijn met olie. Doe een deksel op de pan en wacht tot je de popcorn hoort poffen. Vergeet de deksel niet, anders zit je hele keuken onder de popcorn! (Ik kan je vertellen, het allemaal opruimen is best een karwei) Zet het vuur uit zodra de mais klaar is met poffen. Laat nog heel even de deksel op de pan en doe ze daarna in een mooie pot of schaal. Voeg vervolgens kruiden toe. Begin met een snufje en proef iedere keer of je het al genoeg vind. Het is zonde als er teveel kruiden op zitten! Even een noot: Wat ons betreft hoeft niet alles met zout op smaak te worden gebracht. Wanneer kinderen aan zout gewend raken, vinden ze inderdaad sommige dingen zonder zout niet lekker. Terwijl er ook genoeg andere alternatieven zijn wat betreft kruiden. In dit recept heb ik al wat suggesties gegeven en zal het bij de volgende recepten ook telkens aangeven! Zodat het toch lekker is en binnen de richtlijnen gezonde voeding valt! Groetjes, Ichelle van der Zee (Marjolijn Bakker Emmeloord)
Wat een enthousiaste jeugd bij SV Blokzijl!! Dankzij de organisatie, begeleiders en vrijwilligers hebben zij een prachtige dag beleefd en wij ook!!

Zaterdag 2 september organiseren wij in samenwerking met de Max Soccer Academy een Jeugddag bij S.V. Blokzijl. Deze dag is voor alle leden van 5 t/m 18 jaar en óók voor alle kinderen uit Blokzijl e.o. die graag mee willen doen. Dus lijkt het je leuk om mee te doen? Kom op 2 september vanaf 9.00u gezellig naar Sportpark de Uiterdijken! Deelname is gratis!
MET DIT WEER IS EIGENGEMAAKTE PATAT ETEN, EXTRA LEKKER! Dit weer betekent, naast een lekker uurtje voetballen in de Sportfactory, ook binnen blijven! En wat kun je binnen doen? Juist, iets lekkers maken in de keuken. Vandaag een simpel recept om patat te maken. Lekker en verantwoord! Wat heb je nodig? + 150 gram aardappelen per persoon + airfryer (of oven) + beetje zout + een beetje geduld Aan de slag! Schil de aardappelen en snijd ze in gelijke repen. Als je een frietsnijder gebruikt gaat het makkelijker, maar dit hoeft niet. Zet ze vervolgens een half uur in koud water. Giet af en dep ze droog. Bak ze daarna 35 minuten af op 200 graden. Tussendoor wel even schudden! Oven; verwarm de oven voor op 200 graden en bak de patat in 35 minuten af. Tussendoor ook even de patat omdraaien! Eet smakelijk!
Met zonnig weer wil je wel eens iets verfrissend. Een ijsje op zijn tijd moet kunnen. Maar…..welk ijsje kies jij? Funfact: Je kunt dus bijna 6 festini-ijsjes eten voor 1 magnum....... 🎉

Het duurt niet zolang en dan gaan alle sportwedstrijden weer van start. Als onderdeel van Max Soccer Academy willen wij ook informatie blijven geven over goede voeding. Hoe belangrijk dit voor je is, tijdens, voor en na het sporten maar ook als je naar school gaat of een dagje vrij hebt. De informatie wordt gegeven door Ichelle van der Zee. Zij werkt bij Voedingsadviesbureau Marjolijn Bakker in Emmeloord. Probeer het maar eens! Je zult merken dat het, na een tijdje, echt helpt!
Heb je zin om te voetballen maar niet in de regen? Kom dan naar de Sport Factory. Voor 2 euro per uur kan je bijvoorbeeld ff heerlijk een partijtje doen op t grote veld of in pannakooi of gewoon lekker droog chillen!

Wist je dat...
Wilt u foto's bijbestellen van de voetbaldagen, dan kan dat via onderstaande site. Mocht u vragen hebben over een foto of de bestelling, stuur dan een mailtje naar annalies@maxsoccer.nl. https://www.oypo.nl/1CBD7B2917DAC561

Plassen, regen maar ook heel veel lol tijdens de mix!
Plassen, regen maar ook heel veel lol tijdens de mix!
Alle toppers op een rijtje!!

Als de kids thuis na het eten een polonaise gaan lopen; dan hebben ze dat hier geleerd!! En hoe gezellig is het, om even de benen te strekken en mee te zingen met alles (beetje oppassen met geluid voor de buren hoor).
Heb je een sportdrank nodig tijdens het sporten? Lees onderstaand blog van Ichelle vd Zee van Marjolijn Bakker Voedingsadviesbureau en zorg dus altijd voor voldoende vocht! In de kantine van SC Emmeloord kan je sportdrank kopen (isotone en zonder toegevoegde suikers). En gelukkig is er ook altijd wel ergens een kraan waar je je bidon kunt vullen met water!

En we zijn begonnen!! Iedereen veel voetbalplezier aankomende week! Gemaakt door Madez Audio Visual Productions
En dit zijn ze dan: alle kleuren voor de tenues voor de Max Soccer Voetbaldagen! Welke vinden jullie het mooiste? Hopelijk mag je daar een hele week in voetballen en nog beter: je mag het tenue nog houden ook! Wij zijn er nu helemaal klaar voor en zien jullie morgen graag op het sportpark van SC Emmeloord. Tot morgen!!
Nog twee dagen! De aankomende week zijn bijna 40 begeleiders van de partij om er een mooie voetbalweek van te maken! Even geen school of werk. En vanochtend was een deel van de begeleiding druk bezig met de opbouw! Zij hebben er al heel veel zin in! Jullie ook?

Bij Max Soccer gaan wij ook laten zien hoe een gezonde leefstijl eruit ziet. En hoe er zo goed mogelijk kan worden gepresteerd op het voetbalveld. Want prestatie hangt zeker af van gezondheid en gezond eten! Ichelle van der Zee, werkzaam bij Marjolijn Bakker Voedingadviesbureau, zal regelmatig blogs voor Max Soccer schrijven. Alle aspecten van voedings zullen aan bod komen, van waar voeding vandaag komt tot weten wat nu echt gezond is. Hieronder bijvoorbeeld een overzicht met hoe lang eten en drinken in je maag blijft. Best handig om rekening mee te houden tijdens de trainingsdagen volgende week!
Nog minder dan een week en de Max Soccer Voetbaldagen gaan van start. Alle deelnemers worden op maandag 24 juli vanaf 8.45 uur verwacht op het sportcomplex van SC Emmeloord. De opening start om 9.15 uur. Vergeet de volgende spullen niet mee te nemen (naast je goede humeur): - voetbalschoenen - scheenbeschermers - douchespullen - slippers - reservekleding We hopen dat jullie er veel zin in hebben!
Deze week starten de laatste voorbereidingen voor de Max Soccer Voetbaldagen Emmeloord. Vorige week heeft Madez alvast een video geschoten in de Sport Factory. Super gaaf dat wij volgende week ook gebruik mogen maken van het vette speedsoccerveld! Luuk Grovenstein laat ff zien hoe je deze voetbaloefening moet uitvoeren! Top gedaan Luuk!

vi.nl
Misschien hebben we volgende week met de Max Soccer Voetbaldagen ook wel een toekomstige oranjeleeuwin op het veld! Ook meisjes zijn natuurlijk van harte welkom tijdens de voetbaldagen en trainen lekker met de jongens een week lang op topniveau!! https://www.vi.nl/nieuws/van-de-sanden-bezorgt-oranje-leeuwinnen-droomstart-op-ek
Lekker fanatieke jongens zeg, die van Flevo Boys D1! Ze hebben vanavond in de Sport Factory een mooie training achter de rug, goed gedaan mannen!
De prijswinnaars van de verloting wedstrijdballen zijn bekend: 1. Anne-Sofie Hoekstra, SCE F2 2. Harm Platenkamp, Korfbal vereniging Emmeloord 3. Sep Smid, Flevo Boys E2 4. Malon Stevens, Espel D1 5. Kars Hofstee, SCE F2 6. Ravi Vermuë, Flevo Boys E5 7. Fleur Vogel, SC Espel D1 8. Pieter Faber, Sc Creil D2 9. Noud van ’t Erve, Kidsclub SCE 10. Stan Hornstra, Flevo Boys F4 11. Twan Arendts, Flevo Boys D3 12. Jelle Boer, SC Espel F1 13. Thom de Vries, SC Creil D2 14. Lucas Graaf, SC Creil F2 15. Milan Draaisma, SCE E2 16. Rosalie Boer 17. Jasper de Boer, Flevo Boys D4 18. Dyon Wilko Drok, VENO E2 19. Yelte Hiddinga, VV Nagele E1 20. Daniel Nauta, SC Creil D 21. Yeabsira Coenen, Bant F2 22. Max Okkes, Bant E1 23. Dion Darwinkel, Bant D1 24. Jort Oijevaar, Creil Welpen Iedereen van harte gefeliciteerd!! Wij willen de ballen graag op dinsdagavond a.s. om 18.30 uur op het sportpark van SC Emmeloord uitreiken aan de winnaars en winnaressen. Kan je niet, stuur dan even voor dinsdagmiddag een berichtje naar info@maxsoccer.nl. Wij zorgen dan dat je de bal tijdens de Max Soccer Voetbaldagen ontvangt!

Wauw, een primeur! Wij hebben van Boomsma Intersport, als eerste, de nieuwste Derby Star wedstrijdballen mogen ontvangen. Met deze ballen worden de Max Soccer Voetbaldagen gespeeld. Nieuw is ook 'het drietje'. De bal waarmee de jongsten weer gaan spelen.

Onze kernwaarden

Bewustwording
Plezier
Samen
Groei
Plezier
Samen
Groei
Bewustwording
Daadkracht
Daadkracht